Vol vertrouwen op weg naar een zwangerschap

Voor alle mensen met een onvervulde kinderwens, die het idee hebben dat ze geleefd worden en weinig tot geen grip op hun leven hebben.

Ik zie als IVF-arts veel mensen in het ziekenhuis met een onvervulde kinderwens, die in de emotionele rollercoaster van de menstruele cyclus zijn beland. Ze ervaren veel stress, kunnen niet meer genieten van het leven, zijn onzeker over hun lichaam en hebben geen vertrouwen in de toekomt.

Dit zijn hele normale gevoelens, die je kan ervaren tijdens het kinderwenstraject. Echter merk ik geregeld dat als mensen, niet met deze emoties kunnen omgaan, de emotie nog meer impact op hun leven krijgt waardoor ze het zichzelf extra lastig maken. Terwijl het kinderwenstraject al zwaar ansich is.

Ik ben opgevoed met de mentaliteit “niet praten, maar doen”. Hierdoor heb ik altijd gedacht dat het beter is om in moeilijk situaties oogkleppen op te zetten, niet te veel na te denken en actie te ondernemen zodat deze moeilijke periode zo snel mogelijk achter de rug is.

Dat is een strategie, die misschien wel werkzaam is voor de korte termijn, maar op langer termijn, is dit niet iets wat je iemand gunt. Daarbij zul je met deze strategie niet leren hoe je jouw grenzen kunt bewaken.

‘’Niet praten, maar doen’’ is niet de strategie, die ik jou gun

Wat ik niet wil voor jou is:

 • dat je extra lijdt door het kinderwenstraject
 • dat het kinderwenstraject jouw hele leven overneemt
 • dat je je schuldig voelt t.o.v. jezelf en/of jouw partner omdat je nog niet zwanger bent
 • dat je jezelf helemaal wegcijfert voor het kinderwenstraject, terwijl dit niet de zwangerschapskansen verbetert
 • dat jouw relatie met jouw partner negatief beïnvloed wordt door het kinderwenstraject

Want wat ik je gun is:

 • dat je geniet van het leven naast het kinderwenstraject
 • dat je trots bent op jezelf
 • dat je je zelfverzekerd voelt
 • dat je tevreden bent met het beloop van het kinderwenstraject
 • dat je vertrouwen blijft houden in het leven
 • dat je compassievol omgaat met jezelf omdat je weet dat het kinderwenstraject al zwaar genoeg is
 • dat je kunt omgaan met de verdrietige en onzekere momenten tijdens het kinderwenstraject zodat deze zo min mogelijk invloed op jouw leven hebben

Hiervoor is een andere strategie nodig, die zorgt dat jij zelf de richting kan bepalen en kan genieten van het leven

SalesAfbeelding3

Hoe ik het kinderwenstraject zie, is als een berg, die je mag gaan beklimmen. Je weet dat je richting de top moet en dat je zal moeten klimmen, maar je mag zelf jouw pad uitkiezen. 

Vroeger koos ik voor het steilste pad.  

Nu kies ik een vlakker pad waardoor ik ook kan genieten van de wandeling, uitrust wanneer dat nodig is en stilsta bij mooie momenten.

SalespageAfbeelding4

 

 

Ik blijf me er elke dag aan herinneren dat ik zelf de slingers in mijn leven mag ophangen. Niemand gaat dit voor mij doen. Ik ben het waard om elke dag te genieten van het leven, maar dat betekent wel dat ik bewust moet zijn van de dingen die om mij heen gebeuren en moet kunnen omgaan met mijn emoties.

En dat gun ik jou ook

Ik neem je met deze thuistraining stap voor stap mee om dit onder de knie te krijgen. 12 weken lang krijg je elke week een video met daarbij een werkboek zodat je de theorie van de video om kan zetten in de praktijk.

 

In de eerste 4 weken ga je alles leren over emoties. Waarom heb jij emoties?; hoe zien emoties eruit?; Hoe kan jij zorgen dat je minder wordt meegesleept door de emotie en op welk moment kan jij zelf bepalen hoe jij gaat reageren op jouw emotie?

In de 5de en 6de week ga je nadenken over de keuzes, die je maakt in het leven. Wat zijn jouw levensdoelen en met welke strategie ga jij dit doel bereiken zodat jij het leven naar wens kan creëren?

Week 7 gaat over relaties. Je gaat leren hoe je  de techniek, die je al hebt geleerd in deze training kan toepassen op jouw relatie. Zodat als je verzeild geraakt in een verhitte discussie met jouw partner of jouw vriend(in), je weet hoe je hieruit kan komen.

Week 8,9, 10 en 11 gaan over het omgaan met hele intense emoties. Wat kan ik doen als ik merk dat ik word meegesleept door mijn emotie en niet meer in staat ben op zelf te bepalen hoe ik wil reageren? Jij leert verschillende strategieën zodat je altijd kan kiezen uit meerdere opties.

Week 12 ronden we af met jouw levensverhaal zodat je nooit meer vergeet wat voor een FANTASTISCH persoon je bent.

 

En omdat het zomer is geef ik 50% korting op de cursus: Met wijsheid in de emotionele achtbaan.

Normaal kost de cursus 127 euro. Echter nu kost de cursus 64 euro. 

Wil je een master worden in het omgaan met emoties en een intensiever traject volgen? Dan is dit jouw kans, want ook bij het VIP-traject krijg je 50% korting
In het VIP-traject word je naast de online theoretische cursus, ook gedurende 12 weken gecoacht door mij. Je kan mij, via watchapp, iedere week laten weten hoe de cursus verloopt en waar je vastloopt. 
Je ontvangt dan van mij een audioberichtje, die je verder helpt op jouw pad zodat je het kinderwenstraject kan doorlopen op een manier, die bij je past.
Dit is voor jou wanneer je aan alle kanten voelt dat je klaar bent om jezelf aan te kijken in de spiegel en de verantwoordelijkheid over jouw leven te nemen. 
Als je niet kan wachten om te starten en je op een andere manier het kinderwenstraject wil bewandelen dan is deze VIP-optie voor jou. Klik dan op onderstaande knop.

Zeg je: ”Elke, ik wil meer!! Ik wil all the way gaan, Ik wil de theorie kunnen dromen en ik wil jou als mijn persoonlijke coach zodat ik je elke dag berichten kan sturen.” Dan is de GOLDEN VIP-traject iets voor jou. Ook bij de Golden VIP-traject krijgt je 50% zomerkorting. Klik dan op onderstaande knop.

Gun het jezelf om jouw leven zo aangenaam mogelijk te maken

Veel succes!!