De FertiPlanner

Dé tool om gebalanceerd en gelukkig het kinderwenstraject te doorlopen

 

Worstel jij met het kinderwenstraject en zou je graag willen dat dit traject makkelijker voor jou wordt? Zodat je tijdens het nastreven van jouw doel ook een gelukkig leven kan hebben? 

Deze planner gaat ervoor zorgen dat jij alle tools in handen hebt om gebalanceerd het kinderwenstraject te doorlopen en een gelukkig leven na te streven.

Ik zie in het ziekenhuis veel vrouwen en mannen met een onvervulde kinderwens, die veel stress ervaren, niet gelukkig zijn en onzeker zijn over hun lichaam. Daarom heb ik de FertiPlanner ontwikkelt.

Want als je niet bewust het kinderwenstraject doorloopt dan kan het zijn dat:

– De menstruele cyclus jouw leven overneemt


-Alle activiteiten om het kinderwenstraject heen, niet meer zo belangrijk voelen en je hierdoor de leuke activiteiten in het leven uit het oog verlies

-Je het gevoel hebt dat je niet gelukkig mag zijn zolang je nog niet zwanger bent

-Je het gevoel hebt dat je niet vrouwelijk of mannelijk genoeg bent

-Je het gevoel hebt dat je geen goede partner bent

-Je het gevoel hebt dat jij niet goed genoeg je best doet om zwanger te worden

Vrouwen en mannen zijn vaak heel streng voor zichzelf en maken hierdoor het kinderwenstraject extra zwaar voor hunzelf. Terwijl dit niet hun zwangerschapskansen verhoogt.

Wat jij nodig hebt is:

De Fertiplanner is een selfcoaching planner die jou 12 maanden lang ondersteunt in jouw kinderwenstraject. Elke maand werk je aan jouw maanddoelen, wekelijks zet je intenties, dagelijks word je gemotiveerd om iets moois van jouw dag te maken en maandelijks krijg je een video-opdracht, die jou helpt om met de verschillende aspecten van het kinderwenstraject om te gaan. Deze modules gaan over communicatie, ontspanning, zelfzorg, negatieve gedachtes, emoties, relaties , moeilijke situaties en zelfwaardering.

Deze planner is speciaal voor vrouwen en mannen die leiderschap over hun leven willen nemen en die het zichzelf gunnen om hun leven zo aangenaam mogelijk te maken.